Nedtoningsonsdag?

Vi skal til Hovden på ferie i kveld, så da skulle det optimalt sett tones litt ned mot ferien. Slik har det ikke blitt, og jeg har fartet rundt i hele dag. Padleguiden har solgt ca 30 eks i dag, så det er en god dag økonomisk!

Innimellom salgene har jeg postet julekort, hatt møte med megler, gjort unna siste julegaver, levert noen JuleTrosbyTrøsten rett i postkassa og handlet til jul med Ingunn. Nå er det pakking, og så blir det avreise herfra ca 18 tror jeg. Håper jeg finner igjen det jeg skal ha med av klær og sånn. Etter at alle garderobeskapene forsvant her på Lund har det blitt litt kaotisk…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.