Lang tirsdag…

Eller egentlig er det vel akkurat blitt onsdag… Jobbet med salg av guiden i hele dag også + en julelunsj med Harald. Veldig begivenhetsrikt!

I kveld trente jeg med John fra 18.30, og han er blitt råsterk. Skjønner jeg må benytte tiden fremover ganske godt for å holde tritt med ham! Vi må helt klart ha med joggeutstyr på bryllupsreisen…

Etterpå var det mer orging med utsendelser, og nå ligger 8 stk til klar for utsendelse. Har ikke helt oversikten her nå, men har fakturert langt over 100 stk. Det er skikkelig gøy. I dag har jeg også gitt bort en del, og sendt avgårde anmeldereksemplarer hit og dit. Utlandet har også fått sitt. En guide er sendt til Wales, en til Tyskland, en til Sverige og i jula sender jeg 6 stk til Danmark. Jeg trodde kanskje dette ville være mest interessant for Agder, men på nett får jeg bestillinger fra hele Sør-Norge.

I byen i dag gjorde jeg unna det meste på julegavefronten. Har bare litt finpussing igjen imorgen. Jeg har en lage-gave også, men den blir ikke ferdig i morgen. Det får bli til søndag…

På liturgisk aftenbønn i dag var det stille gitt. Bare organisten (Johan Vare Ugland) og jeg som var der. Det ble likevel en utrolig flott opplevelse!

Men, nå er det på tide med litt nattinatt. Litt mer salg og pakking for Hovden imorgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.