Full fart!

Det fortsetter med å strømme inn bestillinger på Padleguide for Vest-Agder. I tillegg selger jeg i forskjellige sammenhenger, bl.a. hos CKK i går. Veldig moro. Slik så det ut i e-postboksen i ettermiddag:

20071216bestillinger.jpg

Festen i går var en skikkelig høydare! Klatrekonkurransen var også morsom. Jeg gikk ikke så mye, men vant likevel noen kalkballer. Kommer godt med!

I dag sov jeg endelig litt ut, og har pakket ned guider et par timer. Skal levere disse på postkontoret nå, og så får vi besøk i Presteheia. Det blir koselig. I kveld skal jeg på et arrangement i Høvåg Kirke (tror jeg det er).

Morgendagen blir skikkelig spennende, men jeg satser på å holde det gående frem til onsdag på salgsfronten! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Full fart!

  1. Birger Verket sier:

    Fortsetter du slik kommer du til å bli formuende og må betale skatt og det er vel ikke et mål 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.