Padleguiden har kommet!!!

Da har boka kommet i hus, og jeg har startet utsendelsen! Det er bare å gå inn på www.padleguiden.no, og så sender jeg ut fortløpende.

20071214padleguiden.jpg

Lagde en sak på boka på adrenaline.no i dag morges. Det skulle dermed ikke være så vanskelig å se at boka har ankommet etterhvert. Regner med det dukker opp flere anmeldelser etterhvert. Jeg skal prøve å holde oversikten…

Så var det trening med John, og han har blitt fryktelig sprek… Men, jeg satser på å ta et skritt fremover i formen med 14d på Beitostølen.

Vel hjemme fikk jeg telefon om at guiden var kommet, og syklet to ganger til trykkeriet for å hente 3 kasser. De inneholder 108 guider, og det skulle holde for helgen. Så får jeg bruke bil på de 400 siste til mandag! Har allerede sendt første, og det viser seg at den går akkurat ned i en C5-smartkonvolutt. Portoen blir da bare 15 kroner! Så får vi se hvor fort de kommer frem…

Men, nå skal jeg ha en liten pust i bakken, før jeg går løs på flere utsendelser…

Ca 23: Fikk pakket 26 stk i dag, og sendt de fleste. Fortsetter i morgen. Har fått to nye bestillinger etter at jeg kom hit til Presteheia i kveld. Veldig moro. Har også levert ei bok til en nabo. Fikk med meg «Nytt på nytt», og spiste en «festmiddag» under Grosvold. Etter det har jeg laget ferdig (nesten) lysbildene til klatreklubbben i morgen… Skal holde tunga i ganske rett munn for å komme i mål i morgen…

Har lyst til både å få opp en utstilling på KOLON-kontoret, og få inn noen bøker hos Aage Johansen. Så må det sendes en del – også en pakke eller to. Har også 8 adresser her som må på plass… Bilder til CKK må settes inn, og alt dette må være på plass før senest 13 (dessuten er det jeg som skal handle søndagsmiddag – vi får besøk). Buldringen begynner halv to, og grøt varer til 17. Så blir det hjem for lit shining. Hente Ingunn på toget kl 19, og så party fra 20. Tror det skal gå… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.