Baking og anna moro

I dag arbeidet jeg litt med foredraget til CKK fra morgenen av, og så gled dette over i bollebaking for KKK. Nå har jeg 45 kanel i svingen i bilen… Har også fått kopiert opp JuleTrosbyTrøsten, og har lagt den på nett for de som ikke kan vente! 🙂 I år måtte vi ha to sider! Men, nå er det juleavslutning i kajakklubben, og mulighet for å ta første tur med Alaw Bachen! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Baking og anna moro

  1. Harald V. sier:

    Hei Lars. Hadde gledet oss til juleposten, men får det ikke opp. Er det noe galt med lenken?

  2. Lars Verket sier:

    Jeg får den ikke opp jeg heller. Får se på den i morgen… Nå er jeg i Presteheia, etter en svært vellykket klubbkveld. Solgte 9 padleguider, og det lå en bestilling her da jeg kom hjem. Så nå har jeg solgt 49 stk. Blir spennende å se om de kommer i morgen. NRK er gira! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.