Flere foredrag…

I dag har mesteparten av dagen gått med til å sette sammen et foredrag om “Padling langs Vest-Agderkysten” som skal fremføres i morgen. Det er en sniktitt inn i padleguiden som kommer om noen dager, og som jeg har begynt salget av på padleguiden.no. Her er en flott leirplass i Mandal (Hærholmene):

20071212haerhlm.jpg

Klokka 12 var Kenneth og jeg var KKK på møte i idrettsetaten i Kristiansand kommune. Møtet var i forbindelse med Nodeviga og planene for fylkesmuseum. Synes vi har en svært god dialog med aktuelle etater i kommunen, og ser veldig lyst på framtiden!

Etterpå var det litt mer arbeid med foredrag, før jeg ble med min bror. Hjemme hos han skiftet vi ut en takstein, og jeg følte meg litt som Slingsby på is-glasserte takstein. Heldigvis hadde jeg både tau og sele, noe som var ukjent på hans tid… Etterpå ble han med ned til meg, og på veien fant vi et lass med banankasser. Så hamret vi ned et garderobeskap, og nå er det blitt enda mer rotete her… Skal prøve å få fylt opp noen banankasser i morgen, men vil først prøve å bli ferdig med foredraget til i morgen… Slik at jeg kan få lagt også dette på nett…

Rett over 22 var jeg ferdig med foredraget til i morgen kveld: .ppt og .pdf. Skal få eksportert det ut til padleguiden.no også, og så er det kvelden. Rusler opp i Presteheia – er blitt ganske så rotete her nå…

Rett før jeg dro, fikk jeg vite at qajaq.no har valgt å bruke et bilde av Ingunn på forsiden:

20071212ingunn.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.