Litt jobbesøndag…

Deilig og lang morgen. Etter frokost var det til og med en lesetime! 🙂 Så begynte vi med «JuleTrosbyTrøsten». Det er et fast innslag i jula, der Ingunn skriver og jeg tar bilder. Herman mente vi hadde gjort så mye i år, at vi måtte utvide til to sider… Vi får se…

Etterpå gikk ferden til Spicheren, og vi fikk klatret litt. Herman jobber nå med 7- ruter, mens vi jobber med å holde misunnelsen tilbake… 😉 Det er virkelig moro, og vi klarer nye ting hver gang. En liten tur i boblebadet ble det også tid til!

Sykkelen pomma på vei ned i dag, så det har blitt gåing. Jeg dro tilbake til Lund, og har nå jobbet et par timer med foredrag og bilder. Brenner ut siste versjon nå, og skal ha den med meg i morgen. Gleder meg, men er også litt spent!

Nå blir det kveld i Presteheia, og jeg går vel igjennom i alle fall foredraget til Grimstad et par ganger til… Har hatt litt problemer med videoen fra Norge Rundt som jeg skal ha med til Fylkesmannen, men jeg kan i verste fall kjøre den fra YouTube… Satser på at det ordner seg! 🙂 Vi ser vel litt mer på julebrevet også ser jeg for meg – har nå gått igjennom alle bildene tom. september…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.