Fint vær – spasertur

Endelig litt blå himmel – nå har det vært snørr og regn om hverandre en del dager… Dermed la jeg turen nedom Bertesbukta, og fikk fanget noen stemninger:

20071208linjer.jpg

20071208host.jpg

Deilig å bare svinse litt rundt med kameraet. Her er to bilder til:

20071208stein.jpg

20071208sol.jpg

Det siste bildet ser jo ut som en solnedgang, men er altså et bilde med blender 32 og relativt kort lukketid. Da blir det bare sånn… 🙂

Formen er stigende, selv om jeg merker forkjølelsen litt fremdeles. Klatret litt med Harald og Tove i går kveld, og da merket jeg at kreftene er på vei tilbake i skrotten. Så det er absolutt håp!

I dag ville jeg prøve å få ferdig reiseregningen til VAF. Det betyr at jeg må rekonstruere siste halvår når det gjelder padling/feltdager/reise osv… Det har gått veldig greit, men det gikk jo noen timer… Nå har jeg lagt ut padledagboken på nett, og den viser at jeg har padlet 1300km (700nm) hittil i år. Det er jo ikke så verst! 🙂 Egentlig er ikke distansen så imponerende. Tiden som er forbrukt sier mer… Har hatt over 100 padledager i 2007, og det er det vel kanskje ikke så mange havpadlere i dette landet som kan se tilbake på… 🙂 Fikk også sendt over siste regning til VAF, og det kan komme godt med i disse juletider…

Nå skal jeg kikke litt på bilder, før det blir kvelden… Tar med meg foredraget til mandag opp i Presteheia, og kikker litt på det i kveld. Tror jeg stort sett er i mål! 🙂

Er snart ferdig med å se igjennom bilder for årets 4 første måneder. Da fant jeg et bilde jeg tok av en Rockpool Alaw Bach da Bert var med på en padletur i Ny-Hellesund. Da brukte han denne, og jeg tok noen bilder. Her er et nærbilde:

20071208alaw.jpg

Utrolig stilig finish… Håper jeg finner ut av det med Bjørn til uka, slik at jeg kan få hentet min enklest mulig…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.