Bedre og bedre

Formen er stigende, men måtte sove halvt sittende i natt også… Savner kajakken, og så tilfeldigvis på noen bilder fra i fjor på denne tiden. Nærmeste jeg fant var fra 9. desember, og da var det en flott solnedgang syd av Flekkerøy:

20071206ifjor.jpg

Kom ned på kontoret til 12, og kom ganske greit i gang med mandagens foredrag. Nå har jeg gangen i det, men må nok strippe ned litt på antall bilder. Har ca 60 stk på 20 min, og erfaringsmessig er det mer enn nok… Nå er det en del av de som skal kjøres igjennom ganske fort, men likevel. Får gå videre med dette i morgen.

Har noen andre ting på plakaten i dag, før jeg skal lage middag kl 18 i Presteheia.

Rett før avreise: Nå har jeg bestilt kopiering av et bilde fra Prestegardens om skal brukes under en stand på mandag. Skal hente det på mandag også, så dette blir akkurat… Fikk også bestilt bryllupsbilder. Er noen som ikke har fått takkekort, og det er jo ikke så greit… Vi får satse på det går seg til nå… Tar med den bærbare opp i Presteheia, så kan jeg surre litt utover kvelden muligens… Får se an formen litt. Hostet mye på sykkelen, men kjennes ganske ok ut når jeg sitter rolig foran skjermen. Satser på at det glir over nå, men tror ikke jeg skal på “geriatri-klatring” på Spicheren i kveld. Selv om det pleier å være veldig givende…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.