Startende oppvåkning

Etter 3 dager i horisontalen var det på tide med en slags oppvåkning… Etter litt om og men er jeg i gang med foredrag/lysbildeshow til uka. Skal faktisk ha 4 stk! Her er en gravemaskin fra Farsund:

20071204meter.jpg

Noen ganger tolkes 100m fra strandsonen ganske vidt, men så er det jo en romslig dispensasjonspraksis rundt omkring…

Hadde store problemer med å få sove mellom hostekulene. Leste og leste utover natta, og til slutt var alle bøkene ferdig. Dermed fikk jeg en skikkelig kick-start å desember på bokoman.no. Med det samme jeg oppdaterte den, så gjorde jeg en endring fra “forlovet” til “gift” på lars.verket.no. Den siden er nemlig lagt ut som info i forbindelse med foredraget i Grimstad… Da er det jo litt viktig at det er ordentlig oppdatert… Begynner jo å bli litt gamle bilder også, men skitt au.

Etter at alle bøkene var lest ferdig i natt, så var jeg fremdeles pling våken mellom slagene. Dermed gikk jeg i gang med disponering av foredragene på mandag. Jammen fikk jeg ikke en god oversikt over begge to. Fra 10.-15. desember skal jeg lage/holde 4 foredrag/lysbildeserier:

  • 10. des kl 10: “Vest-Agderkysten sett fra kajakk – opplevelser og utfordringer”. Hos Fylkesmannen i Vest-Agder, Miljøavd.
  • 10. des. kl 18: “Velsignet være de enkle ting“. På Bibelskolen i Grimstad. Her skal jeg også ha med en lysbildeserie fra Korsveifestivalen i sommer, men den har jeg heldigvis ferdig…
  • 13. des. kl 18.30: “Padling langs Vest-Agderkysten“. I Kristiansand kajakklubb.
  • 15. des. kl 15: “Klatring og buldring langs Vest-Agderkysten“. Juleavslutning med Kristiansand Klatreklubb på Samsen.

Det på torsdag blir jo en utvidelse av det hos FMVA, mens det på lørdagen blir mest nye bilder (og kart). Tror dette skal gå ganske så greit…

Sovnet sånn ved 05-tiden, og våknet kl 10. Da vandret jeg ned på kontoret, og var i gang kl 11. Fikk gjort ferdig litt brev og sånn før møtet om Kystleden hos Vest-Agder fylke. Det var spennende å møte de som har jobbet med dette gjennom mange år.

Etterpå måtte jeg bare ta det litt rolig. Feber og hoste reiv i kroppen… Men, så kom jeg skikkelig i gang med foredraget til Fylkesmannen. Ting går fort når det er ferdig disponert. Har også funnet frem en del nye bilder – blant annet det i toppen av headingen. Men, skal selvsagt også ha med en del “motivasjonsbilder”. Dette bildet av Grønningen fyr i desember er jo litt kult:

20071204gronningen.jpg

Kanskje ikke så lett å se Grønningen der nede til venstre, men det er det altså! 🙂

Før liturgisk aftenbønn passerte jeg lysbilde nr. 60, og har fått på plass alle notatene fra i natt. Tror dette kan bli skikkelig kult! Har blant annet flere “forslag til vedtak” med meg! 🙂 Ingen skal si at jeg ikke er optimistisk på friluftslivets vegne! 🙂

Nå står det litt enkel middag i ovnen (pizza), og så får jeg se hvor mye jeg orker utover natten. Jeg skal ha med en del flere bilder, men når det nærmer seg 100 så tar det fort litt tid også. Har veldig lyst til å få i gang litt dialog her – så vi kan få lært litt av hverandre.

Når jeg føler at det foredraget er i boks, så går jeg videre til neste! 🙂 Her har jeg også ferdig disponering, og hovedgangen i det blir som følger:

  • Presentasjon av meg selv
  • Klima – miljø – forbruk
  • Gjøre hverdagen enklere

Det siste skal belyses med eksempler fra eget liv. Gleder meg veldig til å holde begge disse foredragene, selv om jeg nok kommer til å være ganske tom mandag kveld….

Siste: Klokken er blitt 00.26, og nå er 90 bilder sortert og backet opp til FMVA. Dette blir utrolig gøy tror jeg… Tror ikke det blir så mye mer rock´n roll i kveld. I morgen må jeg få brent ut noen bilder til kopiering ganske tidlig, og så gyve på foredraget til Grimstad!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.