Fortsatt stille i heimen

Nå har forkjølelsen flyttet seg opp i bihulene, og nærmer seg dermed siste fase. Gjør veldig lite, men leser veldig mye… I går ble jeg ferdig med “let my people go surfing“, og jeg har lagt inn noen sitater i forrige oppføring. Så har jeg nesten lest ut “Veglederen – Et festskrift til Nils Faarlund“. Har igjen ca 30 sider. Regner med å ha fått det til i løpet av kvelden. Innimellom har jeg lest litt i biografien til Norborg om “Hans Nielsen Hauge” fra 1966. Det er jo noe helt annet, men jeg er jo ikke så lett å sette i bås…

I kveld får vi middagsbesøk av Siri, og det blir veldig koselig. Orket ikke å være med Ingunn og Herman på Spicheren. Heller ikke å se fotballkamp i Sørlandshallen. Men, litt mer lesing skal jeg klare…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.