Morsom karakteristikk

Jeg har akkurat lest “Like the flowing river” av Paulo Coelho, og her er det mange interessante småstykker. På s. 188 er det en artikkel om menneskets morsomste karaktertrekk. En venn av Coelhol svarer “contradictoriness“, og fortsetter:

“We are in such a hurry to grow up, and then we long for our lost childhood. We make ourselves ill earning money, and then spend all our money on getting well again. We think so much about the future that we neglect the present, and thus experience netither the present nor the future. We live as we were never going to die, and die as if we had never lived.”

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.