Bilder fra Oslo-tur

Hadde med meg et kompakt-kamera til Oslo, og fikk tatt noen bilder. Først et panorama av Holmenkollen Rica Park Hotel (satt sammen av 4 bilder):

20071201holmenkollen.jpg

Etter to dager der (man og tir – FRIFOs konferanse om allemannsrett) gikk ferden til NIH på onsdagen. Der var det seminar om Nils Faarlund, og han skulle få sitt festskrift. På starten av dagen trodde han det var fem bidragsytere, men han ble nok ganske sjokkert da han så at det var nærmere 30 stykker… Det var en utrolig flott bok han fikk, og jeg er nå halvveis med å lese den. Skal komme tilbake med en anmeldelse på www.naturliv.no etterhvert. Her er tre bilder fra seansen:

20071201nils.jpg

20071201nils2.jpg

20071201nils3.jpg

Deretter gikk ferden til mine foreldre, og denne dagen sto togene på hele østlandet. En brann på Oslo S hadde slått ut hele sentralen (og terrorrommet og Oslo-politiet!!!). Det er visstnok ikke bare jeg som har behov for å tenke systemsikkerhet… Her er et kveldsbilde av bussen til Kongsvinger:

20071201buss.jpg

På torsdagen gikk jeg meg en tur til min bestemor, og på veien kom jeg over et knust tastatur. Det er jo litt moro, og jeg tok et bilde:

20071201tastatur.jpg

Kanskje jeg kan bruke dette på nettstedet www.metastase.no? Her skal jeg jo med tid og stunder få tid til å drive med teknologikritikk…

Dro innover til Oslo ganske tidlig, og surret litt rundt for å finne Kirkens hus. Har vært der en gang før, men det er jo ikke så lett! Dermed havnet jeg nede i trafikkmaskinen ved Børsen, og fikk en idé om å ta bilder av morgenrushet. Fant en gangbro med gelender jeg kunne ha kameraet på, og her er de to beste resultatene:

20071201trafikk1.jpg

20071201trafikk2.jpg

Så ble det litt surring rundt i sentrum, og på oversiden av Youngstorget hang denne reklamen:

20071201myegodt.jpg

De har sikkert betalt hver for seg, men jeg synes disse to reklamekampanjene sto veldig godt SAMMEN! Altså; “Det kommer mye godt ut av gjenvinning”, og nedenfor ser du belønningen…

På Oslo S var det pyntet til jul:

20071201oslos.jpg

På vei ned til toget til Stavanger ble jeg utsatt for kunst. Rullebåndet (som jeg jo aldri tar) var opplyst med lys som vekslet mellom mange farger. Her er det i dyp lilla:

20071201oslos2.jpg

Det var vel det meste av det som kunne vises frem. Var også i tårnet på Holmenkollbakken, men ble ikke spesielt kule bilder av det… Var litt for mo i knærne, og det blåste som fy… Kom meg ganske fort ned igjen, men nå har jeg vært der! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.