Forkjølt :-(

Våknet ganske så trang i halsen, og litt tett i nesa… Kjedelig. Tok tog til Oslo ganske tidlig, og fikk gjort unna det jeg hadde planlagt der.

Ville nemlig innom Kirkerådet for å få statusrapporten på “forbruk, miljø og rettferd” som ble laget til Kirkemøtet. I samme slengen fikk jeg litt materiell om Skaperverkets dag og Grønn Kirkebok. Blir spennende å se på begge deler.

Så var det en lang togtur til Kristiansand, men den gikk ganske fort. Leste nesten hele veien, og nøt utsikten over Ogge…

Så var jeg innom Billy – han hadde åpent atelier. Synes “Høstsymfoni” var veldig flott, men her er det også mange bilder som “ikke snakker helt til meg”. Det var uansett veldig hyggelig med et gjensyn med mannen bak! Lenge siden sist!

Så var det klatring, men formen var ikke allverdens. Matlysten under pizzaen var helt klart tilstede, og jeg skal nok kunne holde det gående til “Nytt på nytt”, og litt harselas med kommuner og Terra.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.