Mye stillesitting, mange opplevelser

Da har jeg kommet til mitt oppvektssted, etter tre seminardager i Oslo. Først 2 dager på Holmenkollen Rica Hotell for å feire friluftsloven (50 år i år), og så NIH for å hedre Nils Faarlund (festskrift).

Nå er det kveld, og jeg er ganske så slack. Mange inntrykk på disse tre dagene. Har som vanlig møtt veldig mange fine folk, og jeg skal prøve å summere opp litt bedre i morgen. Nå blir det en rolig kveld. Var ganske knotete å komme seg ut hit, da all togtrafikk på Østlandet står pga brann.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.