Rock’n roll – uten cruise-control

Her går det unna altså… 4-5 timer søvn i natt, og så intenst møte i 4 timer hos trykkeriet. Liten lunsj, før resten av sakene ble sent over. Antagelig blir ting godkjent mandag!

Da er mulig levering 17 eller 20 desember. Det blir litt knapt, men da kan jeg i alle fall snart begynne forhåndssalget. Det skal bli bra – regner med å få endelig dato på mandag, så da setter jeg i gang på fredag (når jeg er tilbake fra Oslo). Greit å ikke gjøre det i helgen – blir sikkert en del e-poster sånn med en gang…

Så har jeg et skap i gangen som noen vil ha mot avhenting. De er på vei ned hit nå. Jeg trodde de ville se først, men de er visstnok gira på å hente det. Dermed har jeg røsket ut alt innhold, og det tok omtrent hele stua… Men, så blir det luftig og fint i gangen. Kanskje jeg rekker litt maling før det blir Oslo. Vi får se – det er en del andre småting jeg gjerne skulle sett på også.

Hvis skaphenterne snur i døra, så har jeg et annet telefonnummer til noen som var gira. Dette med “Gratis – mot demontering og henting” er et godt konsept! 🙂

På ettermiddagen: Har snakket litt med en advokat, og har blitt enig med dem om å fjerne:

20071123e25.jpg

Har i stedet lagt inn en redirect til m24.no. Det var jo med den det hele startet.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.