Laaaang dag…

Regntung dag her sør, og hadde ganske store startproblemer. Men, fra lunsj og utover har det gått rimelig i ett. Var ferdig med å lese korrektur på første 150 sidene til kl 18. Da var det avgårde på styremøte i Kristiansand kajakklubb.

Det var et ganske langtekkelig møte, og klokka var nesten 23 før jeg var hjemme igjen. Under korrekturen fikk jeg også en viktig telefon, og nå er jammen klokka nesten 01… Men, så har jeg lest korrektur på alt. Har også bearbeidet baksiden litt, og den starter nå med følgende sitat:

“I dag kan du beslutte å ikke padle på tur i morgen, men i morgen kan du ikke beslutte å padle på tur i dag.”

Da tror jeg det begynner å ligne noe… Dette er en litt bearbeidet utgave av setningen som ligger på Grenland Padleklubb sine sider.

Har også laget innholdsfortegnelse, men er litt usikker på hvordan det skal være mulig å få plassert den. Det er rett og slett for mye innhold! 😀

I morgen tidlig skal jeg laste inn vinterdekk i bilen, og så fikser Ingunn levering på verksted. Det er noen andre småting også. Heldigvis at hun kunne fra morgenen, for jeg skal være hos trykkeriet fra morgenen av. Tror det kan ta en stund, men har en halvveis avtale med John om styrketrening kl 12. Vi får se… Uansett blir det klatring på Samsen kl 17. Det skal bli utrolig godt!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.