Fortsatt godt driv

Det ble sent i går. Var ikke hjemme før nærmere midnatt, og i seng rundt 01. Leste korrektur på et par artikler i Padleguiden før frokost, og nå nærmer det seg:

20071121cover1.jpg

Skal lese korrektur på hele boka i morgen, og så er det møte med trykkeriet på fredag.

Så dro jeg videre til Figuru, der det var møte med Grønn Hverdag. Vi fant frem til litt samarbeidsprosjekter relatert til Grønt kart. Dette har jeg jobbet litt med før, og nå skal jeg oppdatere det. Givende, men det er jo dataarbeid…

Deretter var jeg på et møte i seniorgruppa til Frikirka. Her skulle “Jappe” Erichsen (tidligere domprost i Kristiansand) holde foredrag over temaet: “Hvordan omgås med hverandre?” Det var veldig givende, og han er varm og inkluderende.

Etter lunsj har jeg tatt det ganske rolig. Har et nytt møte i kajakklubben litt før 17, og skal hente siste utskrift fra trykkeriet på vei ned. Blir spennende å se hvordan det ser ut nå. Etter det satser jeg på en rimelig rolig kveld i Presteheia…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.