God driv fortsatt

Fikk en flott joggetur i går kveld, og så ble den jammen sen også. Men, kom igjennom William GoldingsFluenes herre“. En fantastisk bok. Den er nå puttet inn på boklista! Boken er veldig aktuell også i dag… Gisgis prøver å tale fornuft, mens Jack bare vil jakte og være konge. I våre dager blir Gisgis til Siri M. Kalvig, og Jack & Co er et godt bilde på oljegigantene og oljeavhengigheten vår…

Kanskje ikke en analyse som står til 6 i videregående skole, men her er det heldigvis ingen som setter karakterer…

Så fikk jeg oversendt to dokumenter til Padleguiden, og de har jeg nå gjort korrektur på. Har også prøvd å få samlet sammen en reiseregning, og betalt første avdraget på Torsgt. 27 A. Etterpå fikk jeg lest igjennom KM-sak 4/07: Truet liv – troens svar. Kirkens vitnesbyrd i lys av klimaendringer og arbeid med mijø, forbruk og rettferd. Dette resulterte i oppføringen “Kirken og miljøet“.

Nå skal jeg pakke ned kamera og ei god bok. Så blir jeg med Inger Marie bort på Prestegarden. I kveld er det møte i Korsvei Sør!

Senere: Flott møte med Prestegården. Noen rolige timer før møtet i Korsvei, og det var også veldig koselig. Jeg tror det kan bli et godt Korsvei-semester her sør!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til God driv fortsatt

  1. Reidar sier:

    Det er laget minst to filmer basert på denne boka, en i sort/hvitt og en litt nyere i farger. Personlig syns jeg førstnevne var best, men ingen av dem slår boka..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.