God driv fortsatt

Fikk en flott joggetur i går kveld, og så ble den jammen sen også. Men, kom igjennom William Goldings «Fluenes herre«. En fantastisk bok. Den er nå puttet inn på boklista! Boken er veldig aktuell også i dag… Gisgis prøver å tale fornuft, mens Jack bare vil jakte og være konge. I våre dager blir Gisgis til Siri M. Kalvig, og Jack & Co er et godt bilde på oljegigantene og oljeavhengigheten vår…

Kanskje ikke en analyse som står til 6 i videregående skole, men her er det heldigvis ingen som setter karakterer…

Så fikk jeg oversendt to dokumenter til Padleguiden, og de har jeg nå gjort korrektur på. Har også prøvd å få samlet sammen en reiseregning, og betalt første avdraget på Torsgt. 27 A. Etterpå fikk jeg lest igjennom KM-sak 4/07: Truet liv – troens svar. Kirkens vitnesbyrd i lys av klimaendringer og arbeid med mijø, forbruk og rettferd. Dette resulterte i oppføringen «Kirken og miljøet«.

Nå skal jeg pakke ned kamera og ei god bok. Så blir jeg med Inger Marie bort på Prestegarden. I kveld er det møte i Korsvei Sør!

Senere: Flott møte med Prestegården. Noen rolige timer før møtet i Korsvei, og det var også veldig koselig. Jeg tror det kan bli et godt Korsvei-semester her sør!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

1 svar til God driv fortsatt

  1. Reidar sier:

    Det er laget minst to filmer basert på denne boka, en i sort/hvitt og en litt nyere i farger. Personlig syns jeg førstnevne var best, men ingen av dem slår boka..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.