God start på uka

Fikk ned et forord til boka i formiddag, og har sendt dette over til fylket. Så var det trening med John, og det tok helt av! Etterpå rakk jeg en kort tur nedom kommunen før det var kontraktsmøte. Nå er alle papirer fylt ut, og vi gleder oss til å ta over Torsgt. 27A i januar!

Litt betaling av regninger viser at det er på høy tid med litt fakturaskriving i morgen… Rakk også å oppdater boklista med Frankl – ble ferdig med denne i går. Burde lagt ut riktige videoer fra helga, men det får bli senere i uka. Kanskje jeg rekker litt i morgen tidlig, men har bare tiden frem til lunsj.

Men, nå skal vi feire videre på 6 mnd dagen. Jeg drar opp i Presteheia for en løpetur nå, og så blir det god middag etterpå. Tar også med meg boka til Chouinard – så blir det nok en rolig kveld…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.