Maling og padling

En ganske pussig kombinasjon kanskje, men i dag startet vi dagen med å male ett strøk på kjøkkenet på Lund. Deretter var det klart for padletur med Harald (hans første i «vanlig kajakk»). Han tok bilde av kona og meg på Bragdøya:

20071117par.jpg

Her er noen flere bilder fra turen:

20071117tur1.jpg

20071117tur3.jpg

20071117tur4.jpg

tur2.jpg

20071117tur5.jpg

Vi var veldig fornøyde med 3 herlige og rolige timer på vannet. Alle var enige om at november er undervurdert… Til sammen så vi tre andre padlere, så det er tydeligvis ikke bare vi som har funnet ut at padling nå er helt konge! Det er bra!

Vel hjemme på Lund hentet jeg ned e-post, og fikk melding av bloggen at Audun (se «Om forskjellige hatter..«) ikke var spesielt fornøyd. Han mener tydeligvis at jeg skylder han en unnskyldning, men jeg er ikke helt der… Jeg har oppnådd å få fjernet If fra denne gruppen, og Audun har lært litt om hvilke hatter man skal ha i hvilke sammenhenger. Da burde vel egentlig begge være fornøyd? 🙂

Når det gjelder dette med skjenketider, så har jo Fvn.no stadig rapporter fra politiloggen (klippet er fra i dag lørdag, og det blir vel noe småtteri i kveld også):

20071117fvn.jpg

Selvsagt er det overhodet ingen sammenheng mellom skjenking på utesteder og det som står her, men jeg tar med et lite klipp likevel…

Det lå også en hyggelig e-post fra Justine i innboksen. Hun driver CackleTV, og jeg har skrevet litt om de tre DVDene hun har gitt ut i Padleboka. Hun lurte på når den var ferdig, og jeg har lovt å sende henne en kopis å fort den foreligger. Da har jeg kontaktpersoner i Svergie, Danmark, Tyskland og England! 🙂 Så får vi bare håpe at det nærmer seg snart. Skal i møte med trykkeriet igjen neste fredag.

Det går stygge rykter om en landkamp i kveld… 🙂 Vi skal i alle fall prøve oss med mer vegetarmat, og så får jeg se om jeg orker to timer med 22 rike menn som springer rundt etter ei lærkule… Har ei bok av Frankl i reserve, hvis det skulle bli for trått! Men, nå er det skylling av utstyr!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.