En god fredag

I dag har jeg hatt ganske godt fokus, og da får jeg også unna en del ting…. Har brukt noen timer på en reisedagbok jeg har fått lov til å legge på adrenaline.no: 10 dagers rundtur på tandemsykkel. Her er gutta på Hovden Fjellstoge (Foto: John Sandell):

20071116john.jpg

Så har jeg hentet noen pakker på posten, blant annet dekoder. Det er rimelig “waste” – jeg har jo ikke TV. Men, borettslaget har vedtatt, og da er det bare sånn. Et slags flertalldiktatur…

Etterpå syklet jeg andre veien. Var innom Libris for å kjøpe noen textmarkere, og så gikk ferden videre til Montér på Kjøita. Her ble det kjøpt inn en del maling, og nå har jeg til gang, kjøkken og taket på badet. Dessuten tror jmeg det blir litt vindusmaling…

Utenfor er himmelen rosarød, og det har vært en fin dag. Selv om jeg ikke har hatt så mye annet enn litt sykling utendørs. Nå skal jeg få lagt ned to banankasser til med bøker, og så drar jeg opp i Presteheia. Ingunn er sugen på løping, så da tar vi en joggetur. Etterpå blir det fredagspizza og “Nytt på nytt”. En helt tradisjonell fredag med andre ord, men denne fredagen er vi uten unger. Derfor satser vi på litt oppussing her på Lund i helgen. Vi får se an motivasjonen! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.