Deilig padletur!

Etter en god natts søvn var det tidlig start fra kajakklubben. Da jeg kom var det et tykt lilla skylag som sola gjemte seg bak:

20071114morgen.jpg

Ca halv ti hadde Nils Rune og jeg vann under kjølen, og da hadde vi sola med oss! Her er noen bilder fra turen:

20071114nils1.jpg

20071114nils2.jpg

20071114nils3.jpg

20071114nils4.jpg

20071114nils6.jpg

Vi padlet rett ut til Kinn, og det er neimen ikke alle dager du kan gjøre det. Selvfølgelig rundet vi øya, og padlet så inn mot Andøya. Her beundret Nils buldremulighetene, før vi padlet videre rundt Andøya. Så var det en spurtetappe rett mot Fiskebrygga, da Nils har litt gamle frostskader i hendene. Men, jeg hang med… Heldigvis mistet han ingen fingre, og fikk etterhvert varmen igjen.

Vi var enige om at novemberlyset er undervurdert!!!

Før vi startet fikk jeg også et par panoramaer. De første er østover fra Nodeviga:

20071114pano1.jpg

Det andre er tatt fra Nodeviga mot byen, og er med zoom og ca 180 graders dekning. Bildet er over 17.000 pixler langt….

20071114pano2.jpg

Etterpå var det møte hos KOT, og det ser ut til at jeg kan gjøre en del padleting med de neste år! Det er jo kjempestilig, og de var også interessert i en bokrelease-samling! 🙂

Vel hjemme ble det en del telefoner, men nå er jeg snart klar for dusj og skylling. Mens jeg leste e-poster og noen faste fora kom jeg over denne artikkelen på forskning.no: Ikke alt friluftsliv er miljøvennlig.

I det stille har jeg jobbet litt med dette sammen med min kone, og det er skikkelig gøy å se at vi er på rett vei!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.