Jørgen Landsverk (1979-2007)

Jørgen omkom i en klatreulykke i Spania i helgen.

20071112jorgen.jpg

Han gikk første året på friluftsliv i Bø, mens jeg gikk nordisk friluftsliv samme sted. Vi var begge med i klatreklubben i Bø, og Jørgen var bestandig energisk og lærevillig. Jeg har hatt lite kontakt med han etter jeg flyttet fra Bø, men det er alltid tragisk når noen går bort på denne måten. Det er så meningsløst, og tankene går til nære venner og familie.

Vi klatret sammen ved noen anledninger, og bildet over er fra Espedalen i Bø. Flere bilder fra samme tur finnes på adrenaline.no. Bildene er fra september 2002.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.