Blå himmel, men tilskyende

Vi har skikkelig høytrykk er sør om dagen, men det ble likevel litt arbeid med Padleguiden fra morgenen av. Kl 12 var det møte angående Nodeviga i kommunen, og så skulle jeg på padletur med Nils Rune etterpå. Men, da var det plutselig blitt overskyet, så vi utsatte det til i morgen.

I ettermiddag har jeg laget meg en side på YouTube, og satser på å få lirket ut videoen fra NRK der. Var jo på Norge Rundt i august. Ble lovt denne på DVD, men det har ikke skjedd allverdens kan man si… Vi får håpe. Har jo også veldig lyst på å komme i gang med video på egenhånd.

I dag kom også fyrhistorisk årbok fra 1995, og jeg er allerede i gang med en artikkel om Grønningen! Veldig spennende saker!

Kveld: Da er to artikler i Fyrhistorisk årbok fra 1995 lest, og ref ført inn på www.bokoman.no. Etterpå ble jeg så gira, at jeg begikk en hel anmeldelse på m24.no av boka “Penger & sjel“. Dette var en høyst lesverdig bok, og det var jammen på tide med en oppdatering her. Nesten ett år siden forrige oppdatering…

Så fikk jeg e-post fra kina, og der fulgte det med en lite lystelig statistikk:

20071113kina.jpg

Det er jo så lett å glemme at “folk flest bor i kina”, og at selv om 200 mill mennesker utgjør en forbrukerklasse der, så er det faktisk en mrd igjen….

Nå må jeg prøve å komme meg ut av kontorstolen, og få sving på noe middag… Så blir det som vanlig liturgis sent i kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.