Rar dag…

Begynte dagen ganske rolig, men så har det gått litt slag i slag…

Ble jo litt gira av leserinnleggene i dagens VL, og det ble en ganske lang oppføring i bloggen. Så ble jeg intervjuet av en student på HiA, og det var givende for begge parter. Treningen med John var knallhard, og jeg trenger ikke mer fysisk fostring i dag. Vi setter stadig nye perser, og er allerede snart på “all time high”. Det lover godt for Ridderrennet i begynnelsen av april.

Vel hjemme ble jeg gjort oppmerksom på en klatreulykke i Spania, og etter litt sjekking fant jeg ut at den ene omkomne gikk i min parallellklasse i Bø. Tragisk er det jo uansett, men synes døden har kommet nærmere og nærmere denne høsten… Har vært i to begravelser, og nå denne tragiske ulykken. Døden er jo n del av livet, men den blir aldri noen vane. Særlig gjelder dette ved sånne tragiske ulykker…

Spiser middag med familien, og så blir det rolig kveld med kino.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.