Flere bilder og padletur

På spaserturen med svigermor i går tok jeg noen flere bilder, og her er ett av dem (flere senere i oppføringen):

20071111svane.jpg

Ingunn og jeg har også vært på padletur i det flotte novemberværet, og det har jeg også bilder fra! Her passerer vi fiskebrygga:

20071111ingunn1.jpg

Men, altså tilbake til gårsdagens bilder først:

20071111stein.jpg

20071111merstein.jpg

20071111rur.jpg

Det siste er et ganske «overraskende» motiv… 🙂

I dag er det også fint vær, og jeg har vært i Oddernes. Men, nå kommer Ingunn ned – og så skal vi ut i kajakk. Har pakket ned dobbelt av alt, og skal sykle ned med stor sekk. Gelder meg! Regner med vi blir ute noen timer, og så skal vi på konsert med symfoniorkesteret i kveld. Kan bli digg! Tar med kamera, så kan jeg kanskje dele litt godvær med meg i ettermiddag! 🙂

Etter padletur: Det ble en skikkelig fin tur, selv om det blåste kaldt fra nord. Hadde glemt sjokoladepulver, men vi gikk i land på Odderøya. Der fikk vi både sjokoladepulver og varme vafler!!! (Og en del skråblikk – særlig da Ingunn handlet i tørrdrakt). På hjemveien padlet vi bortom «Drømmeren». I det hele tatt er det flott i det lave sollyset:

20071111ingunn2.jpg

20071111ingunn3.jpg

20071111ingunn4.jpg

20071111ingunn5.jpg

Nå skaj jeg bar skylle utstyret litt, og så blir det pannekaker i Presteheia. Før vi skal på konsert med symfoniorkesteret kl 19!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.