Fredda

Også i dag ble det tid til en god og lang frokost, og jeg var ikke på Lund før litt over kl 09.

Klatringen i går kveld var veldig gøy. Harald dukket også opp, og det var flere kjente. Dette var første klatringen på Spicheren i år, og både 5+ og 6- ble fortært. Men, på grad 6 og 6+ ble det ingen toppinger. Men, tror det er innen rekkevidde…

I dag har det også vært en rolig dag, med mye lesing. Været er greit, så jeg tar en tidlig ettermiddag. Tar nok med meg kamera og ingredienser til pizza opp i Presteheia. Så tar jeg en tur i skogen mens det fremdeles er lyst. Kanskje kan det bli noen høstbilder med makrolinsen. Har ikke fått brukt den så mye som jeg hadde håpet. Vi får se – det er fremdeles en del vind etter nattens storm, og da står jo ikke akkurat bladene stille… 🙂

Ellers blir det vanlig fredagskveld; med pizza og “Nytt på nytt”.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.