Rolig dag

Lang og god frokost, og litt lesing etterpå. Så et telefonmøte igjen før lunsj. Etterpå har jeg stort sett bare lest og slappet av. Kikket litt på gamle bilder, og fant igjen dette Claus tok av meg på Lomsesanden i fjor.

20071108clausbilde.jpg

Det blir nok en ganske rolig kveld også. Ingunn kommer innom snart. Så står handling på programmet, før vi lager litt mat sammen. I dag er det ingen middagsgjester… 🙂 Kl 19.30 er det klatring på Spicheren, og det skal bli gøy. Første gangen i høst. Selv om jeg føler meg både tung i kroppen og slapp i hodet – så ser jeg fram til en økt der. Tar med badebukse så jeg kan få boblet litt også! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.