Slag i slag

Etter en god natt, har det etterpå gått ganske så i ett… Etter frokost satt jeg lenge i et telefonmøte i forbindelse med guiden. Var helt svett i øret, og varm i halve hodet. I morgen må jeg finne hands-free utstyret…

Så var det trening med John på Spicheren. Der ble vi vitne til en ulykke, og det endte med sykebil og greier. Ei jente fikk stanga over seg da hun skulle perse i knebøy, og det så ikke bra ut. Håper hun ikke fikk varige men. Hun ble båret ut på sånn “rygg-båre”… Ettersom jeg skjønte hadde hun følelse i bena. De ansatte på Spicheren taklet situasjonen på en god måte, men sånn skal jo bare ikke skje…

Etterpå var det møte med en representant for Garanti. Nå skal jo leiligheten min ut på markedet også. Vi gikk igjennom alle rommene, og han kom med forslag til hvordan ting skulle ryddes til visning. Her blir det en del jobb… Blant annet skal kjøkken og gang males (de er signalrøde i dag). Men, når nå padleguiden går i trykken, så har jeg relativt rolige dager fremover. At jeg har vært såpass slapp i det siste er nok ikke bare november. Det har vært altfor mye over for lang tid nå. Dermed kan det egentlig bli litt godt og bare sulle litt rundt med hus og sånn… Pakke ned bøker, rydd og gi bort masse til Shalam.

Prisantydning blir på 1,8mill, og det er jo opp en del fra 580k som jeg kjøpte leiligheten for i 1996. I dette samfunnet blir man millionær enten man vil eller ikke… Men, det går jo med litt penger inn i ny bolig – det er jo ikke bare min leilighet som har steget i pris…

I kveld får vi gjester igjen (tredje dag på rad!), og satser på koselig middag. Denne gangen med Kristin!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.