Frisk padling, hyggelig gjensyn!

Startet dagen med tidlig frokost, og var på vannet samtidig med at solen sto opp. Halv ni padlet jeg mot Dvergsnestangen, for å møte de andre i AnamCara. Det ble en ganske frisk padletur, og jeg målte over 12m/s fra NV (da blir det ikke mye bølger, men…). Her er et bilde fra tilbaketuren, med Kristiansand i bakgrunnen:

20071106krs.jpg

På Dvergsnestangen ble det et hyggelig gjensyn, og her er gjengen samlet etter en god lunsj:

20071106anamcara.jpg

Kom hjem til 15 mailer, men nå er jeg ajour. Skal spise middag med Nils Rune og familien i Presteheia, og så kommer jeg ned hit igjen senere… Det er jo liturgisk aftenbønn i dag.

Senere: Veldig hyggelig å se igjen Nils Rune. Har fått se bilder både fra Yosemite og The Needles i Utah(?). Den mannen opplever/har opplevd mye! 🙂 Vel nede igjen åpnet jeg en bokpakke, og der lå jammen meg et anmeldereksemplar av «Penger og sjel» av Per Espen Stoknes. Denne har jeg nå leste 30-40 sider av, og det lover absolutt bra. Nå blir det liturgisk, og så er det rett i seng! Er utrolig slack, og skal ha telefonmøte kl 09 i morgen tidlig.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.