Regnfull og slapp dag

Fikk ferdig resten av TODO-listen til trykkeriet i dag tidlig, og så fikk jeg besøk av Inger Marie fra Prestegarden. Veldig hyggelig. Jeg lager websider for henne, og nå er det klart for ny versjon.

Så ble det lunsj og litt lesing. Husker ikke så mye av dette, men må ha sovnet på sofaen under lesning. Har vært veldig slapp siste dagene, tror kanskje fredagen henger litt igjen. Bruker lang tid på å komme ajour etter slike utskeielser… Men, før jeg dro opp i Presteheia rakk jeg å betale regninger. Så nå er jeg økonomisk ajour – og det er en stund siden. Har til og med betalt for den nye kajakken, så nå er det bare å finne en dag for overlevering. Kajakken er i Moss nå, så jeg satser på en fellestur med Bjørn i området ved hytta. Da kan vi få en hyggelig prat igjen, og det blir bare halv distanse for han å kjøre. Mulige datoer er uken før helgen 17.-18 i denne mnd, og begynnelsen av desember. Vi får se hva som kan passe!

Nå er det felles middag med Siw og Håvard, så selv om denne dagen har værtt slapp – så har det vært sosialt om ikke annet! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.