Slapp, men flott tur!

En 07-02-dag tar på, så selv om jeg var pigg til frokost kjente jeg det i kroppen. Klarte å opparbeide nok viljestyrke til en tur i kajakken, og fikk en god tur til Møvig og Sjøstrand:

20071103sky.jpg

20071103kajakk.jpg

På Møvig fikk jeg en kjapp liten prat (og et møte) med Juventere på Møvig skole. Her er det kulturverksted og full baluba i helgen! Merker at formen er litt avtagende, så jeg må fortsette å padle minst en gang i uken! Nå blir det Dvergsnestangen på tirsdag, så jeg kommer nok til å holde formen vedlike…

Blir rolig kveld i Presteheia…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.