Huseier!!!

Da er jeg blitt medeier i 1/3-del av en firemannsbolig på Lund! Var utrolig gøy at vi fikk til dette – vi falt ganske pladask for Torsgt under visning begge to… Endelig kan vi flytte sammen! (Det er jo vanlig når en er blitt gift!) 😉 På finn.no er det allerede markert som solgt:

20071102hus.jpg

Da er status en solgt leilighet og en kjøpt del av bolig. Nå er min leilighet på Lund igjen, men den tar vi i løpet av januar tenker jeg. Skal stikke nedom Garanti til uka. Jeg har jo et ganske anstrengt forhold til meglere, men de er ikke så verst… Vi gleder oss veldig til innflytting. Overdragelse er satt til 7. januar.

Ellers har det vært en del arbeid med padleguiden frem til lunsj. Da synes jeg nok var nok, og tok en tur ned til Pippin – ny Mac-forhandler i byen. Jammen ble det ikke lunsj på Café Rust også – ikke ofte jeg spiser lunsj ute… Veldig koselig i sofaen!

Etterpå var jeg barnevakt for Mathilde (min niese). Ikke noen stor suksess i matveien, men veldig hyggelig på tur. Skulle helt klart hatt videokamera med da hun gikk i høyt gress… 🙂 Veldig blid og fornøyd var hun der hun lå!

På slutten av turen ringte Ingunn inn den gledelige meldingen om at vi var blitt huseiere – og da var det vill jubel! Nå tror jeg det er litt klatring på gang, og så blir det fredagspizza. Liten pause, før det blir nattevakt på Haumyrheia skole fra 23-02 for min del, og 02-07 for Ingunns… Tror dette borger for en ganske rolig helg, og jeg har fryktelig lyst på en kajakktur! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.