Mer korrektur

Startet nok en gang dagen hos trykkeriet, og gikk igjennom Padleguiden. Denne gangen tok det kortere tid, og etter 2,5t var vi igjennom. Dermed begynner det så absolutt å ligne noe. Her er et av oppslagene:

20071101langoy.jpg

Fikk en ganske lang TODO-liste med småoppgaver, og har gjort ferdig omtrent halvparten av dem. Skal ta resten i morgen tidlig. Lagde pannekaker i Presteheia til kl 16, og skal på en fotoutstilling nå kl 18. Så blir det en rolig kveld etter det.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.