Litt av hvert

I dag har det vært litt av hvert på programmet. Startet dagen med litt digitale kart. Det viser seg at mange forskjellige løsninger har sett dagens lys den siste tiden – på Internett. Ble veldig imponert av Norge i 3D. Har skrevet e-post for å høre om jeg kan legge ut skjermdumper…

Har også gått løs på sykkelturen John foretok i sommer.  Har laget galleri, og jobber nå med teksten. Den er en del sider, så det kommer nok til å ta litt tid. Kanskje jeg kan få det ut i løpet av helgen (selv om jeg faktisk skal prøve å ha meg litt fri i helgen også!).

Etter lunsj var det møte med Fylkeskommunen, og vi fikk gått igjennom all korrektur. Har en ganske lang TODO-liste nå, men tror det skal gå greit. Etter denne gjennomgangen er vi ganske nærme føler jeg – men vi får se. Kommer en ny korrektur bunke på tirsdag. Hadde vært deilig å få det ut av systemet, men vil jo gjerne at det skal bli best mulig også!

Nå (16.30) er det to visninger vi skal på. Begge er forsåvidt spennende, men ingen av de virker som er akkurat DET huset. Vi får se! Så blir det “feiringsmiddag” (etter solgt leilighet), og en rimelig rolig kveld… Tar med nytt padleblad opp i Presteheia, som lå i posten da jeg kom hjem. Kjenner det litt i nakken nå, og da jeg kom hjem lå det allerede spm om signert eksemplar! Blir utrolig spennende å se markedet for padlebøker i Norge!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.