Den store ryddedagen

Etter en ganske rolig start på dagen, har det vært intens kasting og rydding i ettermiddag. Hele min akademiske karriere ved UiO er sendt til resirkulering. Jeg har tømt innholdet i 23 permer og 4 tidsskriftholdere. Det alt vesentlige var egne notater.

Må bare innrømme at jeg har gruet meg litt til dette, men som jeg skrev etter turen til Oslo: Turen var moden for dette nå. Pensumbøkene fra samme periode er jeg litt mer usikker på. Der er det nok noe jeg kan ta vare på, men helt klart mye som med fordel kan gå til resirkulering. I ettertid er det helt utrolig at jeg har brukt så mye tid på noe som jeg i dag oppfatter som svært livsfjernt… Men, jeg ser ikke på det som bortkastet – jeg har stor glede av å kunne kommunisere med økonomer og statsvitere. Alle disipliner har jo sitt språk, og om jeg ikke er så god på fremmedspråk, så kan jeg en del forskjellige akademia-språk etterhvert.

Ingunn solgte leiligheten sin i går, så dermed går det mot at vi flytter sammen. Om det blir her for en kortere periode, eller om vi har funnet noe annet får tiden vise. Vi fortsetter å gå på visninger.

Senere: Tok en runde på loftet også, og har nå fylt opp en halv papircontainer…. Fikk i meg litt middag, og har innimellom dette lest korrektur på en dagbok jeg fikk i slutten av august… Den skulle på adrenaline.no, men har altså ligget i innboksen til nå… Har vært veldig mye padleguide i høst altså. Men, nå er den ute på adrenaline.no, og har den fengende tittelen: Min padledrøm.

Jeg har begynt å lage sider til padleguiden.no også, men har litt problemer med et skjema. Har gitt opp å lage dette med CSS-design. Det får jeg lære meg litt etterhvert… Nå er det liturgisk, men jeg skal prøve å ta fatt på det etter den. Men, er ganske trøtt, så det er godt mulig det blir i morgen tidlig…

Etter liturgis: Fikk skjemaet til å virke rett før liturgisk. Nå har jeg også rettet opp vidersendingene, så i morgen tidlig virker www.padleguiden.no. Ganske deilig å ha den på plass. Må nok kanskje finjustere litt, men da har jeg i alle fall noe som virker… Skal prøve å lete frem e-posten til alle som har bestilt «Padlegleder i sør» – der har jeg ganske mange som kan få en e-post…

Rett før sengetid tok jeg også en oppdatering av nettstedet til enkeltmannsforetaket mitt: digital-info.no

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

1 svar til Den store ryddedagen

  1. Reidar Lundh sier:

    Har tatt meg den frihet å sende link til Padleguiden.no til padlevenner – oppfordrer andre til å gjøre det samme.
    Reidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.