Utsendelse

Gå! Gå med uro! Gå med hast! Slutt aldri med å gå ut av kirkens rom, ut av freden og stillheten, ut i bråket og ubehaget, ut til latteren og gråten. Bær med deg det levende brødet som du fikk her som er skatt mellom dine hender og i ditt hjerte. Del det ut, igjen og igjen. Alltid strekker det til om du bare fortsetter å bryte det.
Kom! Slutt aldri med å komme tilbake til dette stedet. Kom aldri tomhendt. Ta med deg ropet som presser på bak leppene. La det få lyde her. Ta med deg sulten som aldri ble stillet, kampen som ennå ikke er vunnet. Ta med deg en som alltid har vært ditt medmenneske uten at du har visst det.Her er møtestedet i lyset fra Guds ansikt.

Denne utsendelsen ble brukt ved avslutningen av Tomas-messen i Oddernes kirke i går kveld, og jeg har også hørt den ved slike messer før.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Religion. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Utsendelse

  1. Tilbaketråkk: Innlegg nr. 3000 | homo ludens

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.