Effektiv mandag

Nå er det snart lunsj, og jeg har gjort ferdig det som sto på TODO-listen for padleguiden i dag allerede! Nå er det noen artikler og sånn som har vært på programmet. Her er et illustrasjonsfoto til artikkelen «Padling for alle»:

20071029bhss.jpg

Etter lunsj blir det trening med John, og så skal jeg prøve å jobbe meg litt nedove i lagene i leiligheten. Har ikke blitt gjort reint/ryddet her på en stund… I kveld skal jeg på konsert med Kristiansand Symfoniorkester, sponset av SparebankenPluss.

På en lapp jeg hadde i lomma fant jeg et par sitater fra foredraget på lørdag om Frans av Assisi:

«Jeg stjeler hvis jeg ikke gir til de som er fattigere enn meg.»

Frans av Assisi forente fattigdom og livsglede.

Akkurat det siste er litt spennende å se i forhold til talen Nansen holdt til ungdommen ca 1915. Her snakker han om «gleden ved nøysomhet».

På kvelden hørte vi symfoniorkesteret spille verker av Johan Halvorsen, Sergei Rachmaninov og Igor Stravinskij.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.