Nok en jobbehelg

Så sitter jeg her igjen… Var ikke spesielt effektiv i går, men fikk i alle fall klatret litt med Harald i “lunsjen”. Det var deilig! Nå sitter jeg med bilder. Vi har bestemt oss for å bytte ut en del, og problemet er jo at det er uhorvelig mange å velge blant. Et luksusproblem, men likevel. Her er noe av det jeg har sendt over:

20071028boroy.jpg

20071028krsand.jpg

Rett før jeg gikk herfra i går fant jeg ut at to domener ikke var sjekket ut (hender jeg skriver inn på mobilen gode og kreative forslag). Dermed endte jeg opp med å registrere paddlemaniac.org og paddlemaniacs.org. Har vel en svak ide om at disse kan kobles mot paddlemania.com. Men, vi får se. Her har jeg tanker om video og greier, og der er det fremdeles et stykke igjen å gå…

Senere: Har bombet trykkeriet med e-poster og tunge vedlegg. Nå virker det som det er fullt i boksen der, så da får jeg fortsette med det i morgen… Så fikk jeg hyggelig besøk av Øivinn, og en bryllupsgave han hadde laget sjøl. På kortet står det:

“Jeg har laget en kano som brullupsgave fordi:

  • Den er laget av tre og er like vakker og naturlig som ekteskapet.
  • Den er laget for to stykker.
  • Den krever et godt samarbeide for å holde det gående.
  • Den er laget av “hel ved”, og det er en oppfordring til dere om hvordan dere skal forholde dere til hverandre.
  • Den har flere små feil, men fungerer likevel. Her ligger det en oppfordring til å se på de gode egenskapene hos ektefellen og ikke fokusere på feilene han gjør. (Jeg skrev han fordi hun gjør aldri feil!)

Lykke til!”

Denne synes jeg var usedvanlig bra! Tusen takk!

Har ryddet litt, og nå skal jeg på et lite besøk – så kommer jeg innom litt senere for å slå av ting og tang… Må ha litt elektrisk her, fordi ellers blir det litt kaldt. Har ikke så mye oppvarming her, men satser på at naboleilighetene på tre sider kan avgi litt.. 🙂

Kveld: Besøket var veldig trivelig, og regnværet har blitt ganske så heftig! Har bra regntøy, så det er bare kos! Rolig middag, og så Taizéaften i Oddernes krk kl 2015.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.