Punktering

Etter mange lange dager var det i dag klart for en dag uten vekkerklokke. Sov til 10, og gikk nesten rett i et møte med Agder og Telemark bispedømme. Der ble det klart at jeg blir “oppvarmer” for Per Arne Dahl 10. desember. Det skal bli show! 🙂 I ettermiddag blir det pizzafest i Presteheia med min bror, jentene hans og mine foreldre.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Punktering

  1. Jon Ivar sier:

    Fortell oss hvordan det gikk med “Penga eller livet” da :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.