Savner feltarbeidet…

Klarte heldigvis å komme meg i seng før 23 i går, og var forholdsvis frisk da jeg tok fatt kl 07 igjen. Har funnet frem en del bilder til kommunene i vest. Da kom jeg også over dette bildet fra starten ved Åna-Sira, og kjenner jeg savner feltlivet:

20071025felt.jpg

Senere: Var hos trykkeriet nesten 4 timer, og kom liksom ikke skikkelig i gang med noe annet. Ganske tom. Derfor dro jeg meg ut av sofaen, og syklet ned til kajakken. Det angrer jeg ikke på:

20071025stille1.jpg

20071025stille2.jpg

20071025stille3.jpg

20071025kveldssol.jpg

Var så oppladet og fornøyd at jeg spiste nudler på et spisested på vei hjem! Nå har jeg tømt kameraet, og satt bort padleutstyret. Så er det snart tid for å rusle bort til Oddernes for å holde en innledning. Har jo bare fått gode tilbakemeldinger her i bloggen, men det er vel kanskje et litt annet publikum. Vi får se!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.