Korrekturgjennomgang

Var oppe kl 07, og ferdig med korrektur litt over 08. Gjensyn med mange spennende steder, blant annet gruven på Kjeholmene i Farsund:

20071024kjeholmene.jpg

Har akkurat kommet hjem fra lange møter. Først hos Fylkesmannen, for å sikre at det ikke var noen “bomber i bagasjen”. Så hos oppdragsgiver. Det er såpass mye å holde styr på mot slutten, at vi besluttet å utsette trykkingen. Dermed er det usikkert om Padleguiden kommer til jul, men den blir utgitt. Og – det skal bli et BRA produkt! Har møte med trykkeriet i morgen, og skal da ha fokus på bilder og kart. Så får vi se hvor langt vi kommer. Tirsdag til uka blir det samkjøring av korrektur, og skriving av bakside/forord. Så får vi se!

Er ganske mør etter 4,5t søvn i natt. Skal ta en liten napp nå før middag med Roger på Amigos. Blir deilig med god mat. Så er det visning på hus, og etterpå har det vært spekulert i klatring. Vi får se hvor mye suppe som er igjen da. Skulle egentlig ha sett litt på bilder og sånn i kveld også. Mulig jeg tar denne kvelden her på Lund også!

Etter middag: Godt å se igjen Roger igjen, og en god prat. Var såvidt nedom Lund på en visning, men det huset sto litt på halv tolv. Setningsskader. Blir litt nervøs av sånt… Har nå kommet igjennom e-posten for dagen, og søkt om rentefritak/betalingsutsettelse i Lånekassa. Ting tar tid…

Skal roe ned litt nå, og så forberede møtet med trykkeriet litt. Har også lyst til å pusse litt på innledningen om “Pengene eller livet!” Tror det kan bli en morsom seanse…

Senere: Nå er klokka passert 22.30. Lurte på en tidlig kveld, men kom veldig godt i gang med pussingen… Nå har jeg lagt ut en ganske ferdig versjon her i bloggen, og også laget stikkord. Dermed skulle denne delen av morgendagen forløpe greit. Skal sette klokka på 07, så jeg kan ordne litt på billedsiden før jeg tar turen ned til trykkeriet i morgen. Merker kroppen er ganske sliten av Padleguiden nå, og skal prøve å koble den litt ut innimellom i alle fall… Men, nå blir det natta! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Korrekturgjennomgang

 1. Rune Braadland sier:

  Får håpe padleguiden blir klar til jul, ellers må ønskelista skrives om!

 2. Lars sier:

  Jeg har heller ikke gitt opp håpet!!! Hvis det skulle skjære seg, så skal vi nok få til et gavekort eller tilsvarende… 🙂

 3. Eivind M. sier:

  Så moro at padelguiden nærmer seg! 🙂 Er akkurat inne igjen fra sykkeltur rundt sognsvann, og tenkte litt på en sykkelguide på veien. Men her inne i oslomarka spørs det vel om det er behov uansett, det er bare å følge flokken. Merkelig å måtte sykle i kø i bekmørket rundt sognsvann, i to plussgrader en oktoberkveld..!

  Vel, lykke til videre med guiden 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.