Høsten på hell

Det var skikkelig kaldt på morgenen i dag, og fargene har nok hatt sin peak. Her er noen blader fra lønnetreet utenfor hytta hos mine foreldre i helgen:

20071023host.jpg

Syklet rett til trykkeriet, og fikk print av siste utgave. Har sett igjennom (også med Harald – takk for hyggelig lunsj), og det er litt småting å ta fatt å. Skal ha en gjennomgang med Fylkesmannen i morgen. Må bruke ettermidddagen på korrektur, så får vi se…

Men, først skal jeg en liten ærende-tur. Har fått gratisbilletter til konsert av Sparebanken pluss, og det har kommet litt stæsj på postkontoret (bl.a. liggeunderlag som er en reklamasjon). Dessuten må det handles mat – jeg skal stå for middag i Presteheia i kveld. Det blir koselig, og så blir det jobbing utover kvelden etter det. Også liturgisk aftenbønn som vanlig.

Før liturgisk: Var i Presteheia og lagde Carbonara. Må ha tatt feil av klokka, for det var bare meg til middag. Er litt stressa om dagen… Nå har jeg lest korrektur på Kristiansand, og skrevet ut «Pengene eller livet» til torsdag. Må fintune det en del, men tror jeg har det stort sett ferdig. Får nå besøk av Alfred, og skal lese utover kvelden og natta. Prøve å få lest igjennom i kveld, slik at vi kan samordne rettelser etter lunsj i morgen. Satser på det skal gå greit, ellers blir det alltid en ordning… 🙂

Sent (snart 02:00): Har lest korrektur. Mye korrektur. Er en del endringer, men ikke håpløst mye. Blir spennende å samordne i morgen. Ser vel ikke for meg at jeg kan få levert en samordnet oversikt til trykkeriet før litt ut på torsdagen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.