Mellom-mandag

Dette er blitt en dag sånn litt midt-i-mellom. Startet med å se på et rekkehus som snart kommer for salg, og dro deretter bort til Figuru for å se på et prosjekt de jobber med. Spennende. Forresten, her er et par hyttepanoramaer fra helgen. Først hytta til mine foreldre i Odalen:

20071022trollhaugen.jpg

Så dro vi jo videre til Bamble, og var innom hytta der. Ikke en kajakk å se:

20071022hytta.jpg

Nede på kontoret gikk tiden fort frem til jeg skulle trene med John. Fikk likevel gjort ferdig reiseregning for turen til Oslo, og orden i opplag/kostnad til Padleguiden.

Treningen med John var bare helt knall. Vi hadde nesten ikke tapt oss siden Beitostølen, så dette lover bra. Nå ses vi igjen neste mandag, så går det slag i slag fremover. Så får vi se om det blir en mulighet for skigåing også – før selve Ridderrennet.

Etterpå har det ikke skjedd så mye. Har slappet av, og ryddet en del i leiligheten. Det er behov for mer. Unntakstilstand i 2 mnd setter sine spor. Men, da er jeg i alle fall i gang… Nå blir det middag i Presteheia, og rolig kveld. Ser for meg at tempoet øker en del utover i uka. Får print av boka i morgen tidlig, og da starter jeg/vi på siste korrektur. Det blir veldig spennende! Satser på å treffe Harald i til lunsj! 🙂

Senere: Fikk skrevet ut stikkord til det meste av foredraget på torsdag før middag. Veldig fornøyd med det. Skal skrive det mer inn på macen i løpet av kvelden og morgendagen, men tror det blir stikkord på torsdag. Har likevel lyst til å legge en slags versjon ut i bloggen. Dette er et altfor viktig tema til at det skal være bortgjemt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.