Hjemme etter “bryllupsreise”

Så er jeg hjemme igjen etter en langhelg på østlandet. Skal få unna en times tid med jobbing, slik at trykkeriet har det de trenger i morgen tidlig!

Senere: Den timen ble litt lengre enn en time. Kom hit ca 20, og nå er snart klokka 22.30. Store bilder tar tid å sende over. Men, nå har jeg merket av 9 steder på Listalandet der det er ting for padlere. 8 av disse er muligheter for å bli hentet ut… Så er jeg ajour med e-post, og det er også deilig! I morgen er det første styrketreningsøkt med John! Blir moro å se han igjen! Regner med å være ganske så støl etter morgendagen ja….

I morgen ettermiddag får jeg også endelig korrektur på boka. Skal bli morsomt å se de endringene jeg leverte i begynnelsen av forrige uke. Tror så absolutt det begynner å ta form nå!

Et kort resymé av bryllupsreisen:

Torsdag: Kjøring til Asker, tog til Fornebu. Møte i TKH (Teknisk komité hav, Norges padleforbund). Veldig koselig å se igjen gamle kjente, og et produktivt og godt møte. Så tilbake til Oslo og Majorstua. Overnatting hos André.

Fredag: Lang og god frokost. By-sulling. Koselig. Film: Sicko. Middag på Bambus i Kirkevn. med André. Supergod mat (thai).

Lørdag: Lang frokost på Den Gode Nabo. Kjøring til Årnes. Bestemor. Videre til hytta til mine foreldre, besøk hos dem. Joggetur.

Søndag. Koselig frokost. Kjøring til Skien, og besøk hos slektninger av Ingunn. Innom hytta. Så to elg, bråbremset for den ene… Hjemme ca 20.

Tilsammen ca 850km kjøring. Det betyr vel at jeg skal være ganske stedfast neste måneden, og neste Oslotur blir med tog (i slutten av nov.).

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.