Siste innspurt

Her skjer det ting i vill fart hele tiden om dagen…. Leverte all korrektur til trykkeriet før lunsj. Rakk til og med å legge beslag på en brukt Alaw Bach fra Rockpool:

20071017alaw.jpg

Får ikke den på en stund, men det er jo greit å ha noe å se frem til… 🙂 Nå har jeg startet på introtekstene til kommunene, og de må være ferdige før jeg går herfra i kveld. Så setter vi oss i bilen i morgen tidlig – på vei til Oslo.

Innimellom ferdigskriving av guiden har jeg montert to panoramaer:

20071017solnedgang.jpg

20071017listafyr.jpg

Begge bildene er også publisert på www.panoramia.biz.

Fire minutter før midnatt: Nok en lang kveld… Har skrevet intro til alle kommuner, og litt mer på artikkelnivå. Har igjen et oppslag over 2s om Lista og forord/bakside. Det får jeg ta søndag kveld. Nå har jeg lyst på å SOVE, og det skal jeg gjøre en del i dagene som kommer også. Gleder meg veldig! Gareth var innom med en bok fra Havnomaden. Blir deilig med litt drømmer… Han syntes forøvrig boka ser veldig kul ut, og han er jo med på en del av bildene. Vi er klare for en del padling utover vinteren… 🙂

Nå har jeg pakket ferdig, og rusler opp i Presteheia. Blir nok ikke noe her før søndag… Gleder meg til å se igjen de andre i TKH i morgen på Gardermoen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.