Laaang mandag

Var i bilen 06.50, og gjorde unna 303 km i Vest-Agder frem til 14. Så var det lunsj med min bror, og jobbing frem til middagsgjester kl 17. I åttetida var jeg tilbake igjen, og nå er den snart midnatt. Ser av selvportrettet at det er på tide med litt søvn nå:

20071016sent.jpg

Tror jeg skal få satt et slags punktum i løpet av morgendagen. Så blir det mer finpuss den tiden som er igjen. På bilturen fikk jeg lagt inn waypoint på de siste parkeringsplassene, så nå kan jeg skrive ut introene til alle kommunene (har igjen 2,5 + p-plasser i 4). Regner med å få det på plass greit i morgen.

Korrekturen er nå på s. 155, og jeg regner med å få unna enda litt til før midnatt. Men, det er jo viktig å sove også! 🙂 Tar nok kvelden snart.

Rettelse: Er på s. 174, og klokken er 00.19. God natt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.