Forside på plass?

Har sendt over 4-5 artikler til trykkeriet på morgenkvisten (kortere tekster skrevet i går kveld), og nå ser det ut som forside er banket. Det er Gareth som kommer til å pryde den, og sånn ser bildet ut:

20071015forside.jpg

Bildet er tatt i april i år, på vei inn kanalen mellom Langøya og Bragdøya fra syd. Er stort sett ferdig med artikler nå, og skal gjøre klart til parkeringsjakt i morgen. Har fått planer for P-plasser i Epledal, og det skal bli spennende. Lista må også saumfares litt i vest, og beskrives bedre i syd. Dermed blir det litt kjøring i morgen, men det blir siste!

Møtet kl 12 gikk greit, og fikk fikk en god gjennomkjøring på hva som er igjen. I ettermiddag har jeg gjort ferdig korrektur/bildeendringer/stoffplasssering i Kristiansand og Søgne (litt over 1/3-del av guiden). Dessuten har jeg fått utkast til forside, og nå ser den sånn ut:

20071015padleguiden.jpg

Tror ikke det blir altfor store endringer utover dette. Kanskje litt plasseringsmessig, og litt fetere tittel. Vi får se.

Skal nå få oversikt over kjørerute til i morgen, og huske GPS. Så satser jeg på å dra avgårde veldig tidlig, slik at jeg er tilbake i byen til lunsj. Så er det middagsgjester imorgen, men deretter jobbekveld/natt. Satser på å få ferdig resten av korrekturen og innledningene til onsdag ettermiddag/kveld. Planen er å dra til hytta på kvelden, og videre mot Oslo torsdag formiddag.

Vi får se – nå er det litt enkel pakking før kjøretur! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.