Arbeidssøndag

I dag var jeg på kontoret litt før 10, etter en god og lang natts søvn. Har allerede fått ned en artikkel, og sett litt på annet stoff. Håper og tror dette skal gå greit, men det er fremdeles igjen litt lerret å bleke… Det er nemlig ikke gjort i en fei å skrive en hel padleguide til Vest-Agders kyst… Men, det er blitt en del artikler i dag, og jeg har også funnet frem en del bilder. Hele guiden er også kikket igjennom, og jeg skal levere ganske bra med jobb til trykkeriet i morgen…

Så får jeg ta igjen den kjøringen på tirsdag – hvis det er sånn passe med vær.

Nå er kl 17, og da tar jeg en tur i Lund kirke. Den var helt mørk kl 11, men det er jo ikke så rart når det er 17 istedet… Skal bli godt med en times ro i kroppen, og så satser jeg på å få ferdig litt til før jeg tar kvelden i Presteheia. Møtet i morgen hos trykkeriet er ikke før 12, så jeg har noen timer å herje løs på før det også! Dette blir bra!!!

På kvelden: Har sniklånt datamaskinen til Ingunn, og er ferdig med tre A4-sider med mer tekst. Skal se om jeg ikke kan få ned enda mer før det er senga. Blir spennende å se hvor mye jeg klarer å få ferdig før møtet i morgen! Satser på å være på kontoret i god tid før 9, og da er det jo litt tid… Utrolig deilig når det bare løsner, og bokstavene bare renner ut av tastaturet.

Har laget noen avsnitt med noe jeg har kalt “Padlosofi”, men vet ikke om jeg skal bruke de. Får høre litt med de andre. Slik ser se i alle fall ut:

Padlosofi I
Når du overnatter på din egen øy har du ikke TV i teltet. Hva gjør du i stedet? Er dette noe du kan ta med tilbake i hverdagslivet? Denne øvelsen gjelder selvfølgelig også hvis dere er flere.

Padlosofi II
De fleste mener nok at padling går under begrepet ”enkelt og ikke-motorisert friluftsliv”. Da kan det være spennende å tenke over hva er nok? Er det enkle kajakklivet nok, og hva gjør det med livskvaliteten?

Padlosofi III
Stillheten kan du finne i kajakk. Da kan du til tider være helt overgitt til naturens egne lyder. Hva dukker opp da? Er det en mulighet til å møte seg selv?

Padlosofi IV
Padling handler om rytme. Et padletak på høyre side, og så ett på venstre. Igjen og igjen. I leiren sovner du når det mørkner, og våkner når det lysner. Rytmen blir annerledes, og kanskje merker du at dette påvirker deg?

Padlosofi V
Tiden blir også annerledes i kajakk. Med en marsjfart på 2,5 til 4 knop, så tar ting tid. Dermed er det også lettere å ta seg tid til å slå av en prat med folk underveis. Benytt sjansen, det er veldig mange hyggelige mennesker på din vei!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.